Разделят ли се с Роналдо? Босът на Ал Насър за привличането му: Измама?


Разделят ли се с Роналдо? Босът на Ал Насър за привличането му: Измама?
Снимка: GettyImages

2676 0

Скандални думи е изрекъл председателят на борда на директорите на Ал Насър - Мусали Ал-Муамар, по отношение на звездата в тима Кристиано Роналдо. Арабинът е определил привличането на португалската легенда като "измама", ако се вярва на арабската медия "ArabiaNews50".

"В живота си съм бил измамен само два пъти. Първият път поисках три кебапа, а ми бяха дадени само две. Вторият път беше, когато подписахме с Кристиано Роналдо", се твърди, че е казал силният човек в саудитския гранд.

Поне според журналиста на "Mundo Deportivo" Ашраф Бен Аяд тези думи не са реални и изказването е измислица.

Напоследък, носителят на 5 награди "Златната топка" привлича внимание не с играта си, а със скандалите около себе си. На терена той неведнъж показва агресия, което не се харесва на феновете в Саудитска Арабия. Наскоро пък португалецът бе заплашен от депортиране от страната, след като направи неприемлив за нея жест.

С Роналдо в състава си Ал Насър не успя да спечели нито един от последните си 3 мача. В последния от тях отборът отпадна от Купата на страната след загуба с 0:1 от Ал Уахда. В местното първенство тимът заема второто място, изоставайки на 3 точки от лидера. А ето какво каза Роналдо след поредния провал с Ал Насър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички