Барселона получи предложение за един от лидерите на Челси


Барселона получи предложение за един от лидерите на Челси
Снимка: Getty Images

5371 0

На испанския гранд Барселона му са били предложени услугите на голямата звезда на Челси - Н'Голо Канте, чийто договор изтича в края на настоящия сезон, твърди журналистът Жерар Ромеро.

Според източника Канте може да се превърне в перфектния заместник на Серхио Бускетс, който обяви, че ще си тръгне от "Камп Ноу" в края на кампанията. Каталунците пък могат да привлекат Канте без пари, тъй като той ще бъде свободен агент от лятото, ако не поднови контракта си със "сините".

Канте се бореше с редица контузии през този сезон, като успя да се включи само в девет мача и допринесе с една асистенция. Той е опора в отбора на Челси, откакто пристигна от Лестър през 2016 година. Халфът спечели Висшата лига, Шампионска лига и има над 260 мача за отбора от Западен Лондон.

Барса също е свързван с полузащитника на Манчестър Сити Илкай Гюндоган. Германецът също ще бъде свободен агент през лятото. На "Камп Ноу" имат голям интерес към халфа на "гражданите" още от изминалото лято и правят всичко възможно, за да го привлекат.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барселона постави цена на един от титулярите си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички