Португалия - Словакия по ТВ: Къде да гледаме решаващия мач на Кристиано Роналдо и компания?


Португалия - Словакия по ТВ: Къде да гледаме решаващия мач на Кристиано Роналдо и компания?
Снимка: Getty Images

2195 0

Португалия приема у дома отбора на Словакия в мач, който може напълно да убие интригата около първото място в Група "J" на квалификациите за Евро 2024 г.

"Мореплавателите" оглавяват подреждането с актив от 18 точки при записани 6 победи от 6 мача. Евентуална нова такава ще означава, че Кристиано Роналдо и компания официално се класират на финалите. До края ще останат едва 3 срещи, които ще бъдат крайно недостатъчни на всеки, целещ се във върха.

Най-близо до него са именно словаците. Към момента те имат на сметката си 13 пункта, записвайки 4 успеха, 1 реми и 1 поражение. Загуба от тяхна страна ще даде шанс на третия Люксембург да навакса изоставането си от 3 точки. Фактът, че прекият двубой между тях завърши с резултат 0:0 поставя още повече напрежение върху тима, воден от Франческо Калцона.

Поглед в миналото

В исторически план тези два съперника са се срещали едва 5 пъти. Статистиката категорично говори в полза на Португалия - 4 победи и 1 равенство. Последният мач между тях бе през септември, когато "мореплавателите" грабнаха успеха с минималното 1:0.

Къде да гледаме по ТВ?

Двубоят е насрочен за петък (13.10) от 21:45 часа (българско време). Той ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт". Всичко най-интересно около квалификациите за Евро 2024 следете в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички