"За мен Шампионска лига е по-важна от 10 млн": Съотборник на Роналдо жегна португалеца


"За мен Шампионска лига е по-важна от 10 млн": Съотборник на Роналдо жегна португалеца
Снимка: GettyImages

1696 0

Съотборникът на Кристиано Роналдо в националния отбор на Португалия - Рафаел Леао, жегна както своя сънародник, така и елитът на Саудитска Арабия, който привлече куп суперзвезди през последната година.

Не всичко е пари

Пред "GQ" 24-годишното крило заяви категорично, че Шампионска лига е много по-важна от щедро възнаграждение в Близкия Изток. Това си изказване той прави по-малко от година, след като легендата на Реал Мадрид изненадващо подсили Ал Насър.

"Предложенията от Саудитската лига ли? За мен Шампионска лига е по-ценна от 10 милиона евро заплата. Все още нямам страхотни постижения, за да приема да отида в такова първенство. Фокусиран съм върху това да правя велики неща с Милан. Това е причината да преподпиша преди няколко месеца", коментира фланговият състезател.

Леао при "росонерите"

За да затвърди думите си, той съвсем наскоро поднови договора си с Милан с още 5 години. По информация на "Forbes" португалецът ще прибира между 6 и 7 млн. евро при италианския колос. Така той е най-скъпоплатеният футболист в клуба.

Леао акостира на "Сан Сиро" през 2019-а година от Лил. Към момента той има записани 46 гола и 38 асистенции в 169 мача във всички турнири, печелейки титлата в Серия А през сезон 2021/22 г.

А каква е причината Роналдо да пропусне следващия двубой на Ал Насър, въпреки добрата си форма?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички