"Ако Роналдо пръдне, ти ще си там и ще духаш": Серхио Агуеро разкости хейтър на Лео Меси


"Ако Роналдо пръдне, ти ще си там и ще духаш": Серхио Агуеро разкости хейтър на Лео Меси
Снимка: Guliver/GettyImages

14004 0

Бившият нападател на Манчестър Сити и аржентинския национален отбор - Серхио Агуеро, наскоро направи на пух и прах поддръжник на Кристиано Роналдо заради коментарите му срещу Лионел Меси. Кун не използва цинизми, но пак успя да шокира и разсмее с изказване.

Култов Серхио Агуеро

Телевизионният режисьор Едо Агире привидно постави под съмнение Меси да подкрепя своя съотборник Родриго Де Пол по време на кавга с бразилското крило Родриго. Инцидентът се случи по време на напрегнатата квалификация за Световната купа 2026 Бразилия срещу Аржентина на "Маракана" на 21 ноември. Недоволен от критиките на Агире към Меси, Агуеро го разкости по време на своя "livestream".

"Искам да изпратя съобщение до някой на име Еду Агире, който защитава Кристиано Роналдо. Онзи ден ми изпратиха кратко видео, в което се говори за Меси. Знаем кой е този човек, но това, което привлече вниманието ми, е, че той нарича Де Пол по определен начин, защото винаги е до Лионел Меси през цялото време", каза Агуеро.

"Трябва да говорим за факта, че човекът, който прави това в медията на Роналдо си ти. Защото ако Роналдо пръдне, ти ще си там и ще духаш, така че вятърът да иде в другата посока", шокира бившият футболист.

На всички футболни фенове е известна връзката между Меси и Агуеро. Двамата споделяха терена 90 пъти в националния отбор на Аржентина, по време на които изработиха общо 18 гола.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Изплуваха доказателства, че Меси кръшка и такива, че изневярата е лъжа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички