Рио Фърдинанд сътвори скандал с участието на Меси и Роналдо (ВИДЕО)


Рио Фърдинанд сътвори скандал с участието на Меси и Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2327 0

До ненужен скандал се стигна във футболната общественост след изказвания на Рио Фърдинанд. Бившият съотборник на Бербатов и Роналдо в Манчестър Юнайтед говори в медийното пространство по адрес на португалската легенда, Лионел Меси и сънародника му Алехандро Гарначо

19-годишният аржентинец вкара през уикенда уникалното попадение, което се очертава като "Гол на сезона" и очаквано е сред най-коментираните личности във футбола. Той е в добри отношения с Фърдинанд и ветеранът реши да "преразкаже" история на Гарначо. 

Според бившия бранител - реализаторът на задната ножица е бил отследван скоро от Лионел Меси заради голямото си вълнение към Роналдо. Гарначо никога не е крил възхищението си към португалеца, с който си партнираха на "Олд Трафорд". 

Ответната реакция

И докато думите на Фърдинанд набираха популярност, се намеси и братът на Гарначо, който обясни, че няма нищо подобно:

"Не е вярно, Меси никога не го е следвал. Спри да си измисляш неща, само за да създаваш омраза. Гарначо обича и се възхищава на двамата, а вие се опитвате да създадете съперничество", написаха от семейния кръг на Гарначо. 

Вижте първите думи на аржентинеца след уникалното попадение, което реализира!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички