Полски аутсайдер набра инерция срещу ЦСКА, но после се сблъска с действителността


Полски аутсайдер набра инерция срещу ЦСКА, но после се сблъска с действителността
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1366 0

За ЦСКА приключи подготвителният лагер в Турция със смесени чувства, след като записа две поражения и две победи. В четирите срещи представянето на тима бе най-вече непостоянно, но и незадоволително и запалянковците на два пъти не скриха разочарованието си. 

Корона изненада неприятно

Събитията в Турция

"Червените" загряха за периода в южната ни съседка с победа от 5:3 над Литекс в София в началото на 2024 г. След това дойде и загубата от полския Корона с 0:2. 

И за двата тима това беше втора контрола, след като съперникът вече беше записал нулево реми с Щурм Грац. Корона обаче изглеждаше по-подготвен и заслужено се поздрави с крайния успех в директната среща. 

След това обаче поляците изиграха още три срещи, включително и с Крумовград (1:2), и записаха само загуби. Останалите съперници бяха Ческе Будейовице (0:1) и Пяст Гливице (0:2).

По този начин борещият се за оцеляване в полския елит аутсайдер успя да победи само ЦСКА, който мечтае в пореден сезон за 32-ата титла на България. Вижте обзора на Ел Маестро за подготвителния лагер!

Още: Дюкенс Назон обиди и изгаври Левски: Българин от ЦСКА е "продуцентът" му (ВИДЕО)

Сдружение "Червени сърца" разпиля от критики Нестор Ел Маестро

Стенли отговори на критиките след СНИМКИТЕ му около ЦСКА 1948

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички