Дюкенс Назон обиди и изгаври Левски: Българин от ЦСКА е "продуцентът" му (ВИДЕО)


Дюкенс Назон обиди и изгаври Левски: Българин от ЦСКА е "продуцентът" му (ВИДЕО)
Снимка: cska.bg

7884 0

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон изглеждаше сигурен напускащ, но ситуацията около него може да претърпи промяна. Трансферът му в Кипър се провали, но според слуховете все още е по-вероятно да бъде продаден, още повече предвид факта, че "армейците" разполагат с доста сериозен брой атакуващи футболисти.

Въпреки това Назон играе за "червените" в последните две приятелски срещи, разписа се, а Нестор Ел Маестро открито призна, че се надява и той, и Иван Турицов да останат. След седмица (10 февруари) отборът ще бъде представен в контрола срещу Септември София.

Часове след гола му и срещу Бохемианс пък Назон се прояви и в ситуация, в която обиди големия враг на ЦСКА - Левски. Това бе вместено в негово "музикално изпълнение", което сподели в личния си профил в социалната мрежа Instagram.

Дюкенс Назон с обида към Левски

Дюкенс Назон празнува с ЦСКА

Още: Сдружение "Червени сърца" разпиля от критики Нестор Ел Маестро

На него изпълнява авторска песен, а част от текста гласи "мъжки полов орган" за Левски. Той е отбелязал Иван Турицов като свой "продуцент", както и Енес Махмутович като свой мениджър. Малко след това пък освен Турицов и Махмутович - Християн Петров и Лазар Туфегджич се израдваха на изпълнението и го споделиха.

"Слънцето е горещо,

Добре дошъл във Варна,

Там има жена - искам я влажна,

Тя ми гледа - вика “К*$ за Левски”

За това може да е на моя Jet Ski

Три красиви жени дойдоха при мен

Фокусът ми е пари, за всичко друго съм изморен" - е част от текста на изпълнението му, което можете да видите чрез кадрите по-долу в материала. 

Още: Най-поскъпналите играчи на ЦСКА: Милиони евро нагоре от дебюта до днес

Любопитното е, че Иван Турицов също бе считан за сигурен напускащ, но и той взе участие от първата минута в проверката срещу Бохемианс. Последната информация бе, че ЦСКА има срок да продаде Турицов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички