Легендата Пеле направи категоричен избор на въпроса - Кристиано Роналдо или Лионел Меси


Легендата Пеле направи категоричен избор на въпроса - Кристиано Роналдо или Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

19867 0

Легендарният бразилски футболист Пеле направи своя избор между Кристиано Роналдо и Лионел Меси, като посочи себе си като най-добрия в историята, а причината е, че всички останали биват сравнявани именно с него.

"Мисля, че сега Кристиано Роналдо е най-добър в света. Той е най-стабилният- Разбира се, не трябва да забравяме и за Лионел Меси. Кой е най-добрият футболист в историята? Това е труден въпрос. Не бива да забравяме за Зико, Роналдиньо, Роналдо, от европейците - за Франц Бекенбауер, Йохан Кройф. Мисля, че Пеле е бил по-добър от всички. Защо? Защото всички ги сравняват с мен", заяви Пеле, цитиран от A Bola.

По-рано се появи информация, че легендата на футбола е под карантина, която сам си е наложил в дома си в Сао Пауло. Изданието допълва, че 79-годишният бивш футболист попада в рисковата група, която може да се зарази лесно с вируса, а и голяма част от смъртните случаи са на хора над 65 години.

Междувременно, един от най-качествените голмайстори в съвременния футбол признава, че Серхио Рамос и Кристиано Роналдо са се опитали да го убедят да премине в Реал Мадрид. Вижте за кого става въпрос - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички