ПАОК заплаши със солидни глоби за нарушителите: Ето какво да НЕ правите, докато подкрепяте Десподов


ПАОК заплаши със солидни глоби за нарушителите: Ето какво да НЕ правите, докато подкрепяте Десподов
Снимка: The Official PAOK FC Youtube channel

4594 0

Ръководството на ПАОК излезе с категорична позиция преди ключово домакинство на Олимпиакос от 23-ия кръг на местния елит. Едва преди няколко дни феновете по трибуните се завърнаха след скандалите в местния спорт от края на 2023 г. и сега се цели изключително внимание. 

ПАОК се бори на всички фронтове

От "Тумба" предупредиха, че ще се очаква от всички запалянковци по трибуните да бъдат много стриктни в действията си, за да не се стига до нови наказания. Ако феновете съгрешат тази вечер, то те може да останат без възможност за подкрепа в следващите няколко ключови срещи. 

Съобщението на ПАОК

"Завръщането на нашите фенове на стадиона проработи безупречно на "Тумба". Отборът може и да не получи резултата, който феновете искаха, но привържениците се държаха образцово и създадоха страхотна атмосфера. Но няма място за самодоволство. Всички трябва да сме сигурни, че стадион "Тумба" ще остане отворен до края на сезона.

Нека мачът срещу Панатинайкос е ориентир за предстоящото дерби с Олимпиакос в шампионата. Всички трябва да дадем най-доброто от себе си и да сме сигурни, че ще останем заедно до края, за да постигнем целите си.

Рискът от наказание е голям и една грешка е достатъчна, за да лиши хиляди хора от правото да видят любимия си отбор на живо, при това отблизо. Всички трябва да се погрижим да защитим нашия стадион и нашия отбор, да не даваме повод на никого да принуждава нашия отбор да играе пред празни трибуни.

Забранено е хвърлянето на факли, петарди, бенгалски огън, фойерверки, димни бомби и изобщо всякакви запалими предмети/материали по терена или по трибуните. При дори един инцидент нашият отбор ще получи наказание от един мач при закрити врати. Всъщност наказанието може да бъде приложено или в следващия ни домакински мач в Европа , или в първия мач от плейофите , два решаващи мача, за които всички трябва да сме там. Забранено е публикуването на банери с политическо, религиозно или идеологическо естество, с обидно, расистко или сексистко съдържание.

Турникетите на Тумба ще бъдат отворени в 18:30 часа. Според новите мерки привържениците не могат да влизат на стадиона без регистриран билет. При нарушение ще бъде наложена глоба от 500 евро от полицията и нарушителят ще бъде отстранен от стадиона. Вече деца от всички възрасти могат да влизат на стадиона САМО с билет на тяхно име.

Не забравяйте да вземете билетите си по-рано, тъй като търсенето на играта е голямо и има вероятност да не намерите билет на трибуните или в зоните, които искате. Властите ще извършват и проверки на самоличността. В случай, че фен бъде открит с билет на чуждо име, и притежателят, и бенефициентът ще бъдат глобени с глоба в размер на десет пъти стойността на съответния билет, и двамата ще бъдат забранени от стадиона за шест месеца, а клубът също ще бъде глобен.

Нарушителите няма да бъдат толерирани. Всеки, който се опита да навреди на клуба, ще бъде считан за провокатор. Ние сме длъжни да защитим нашия стадион, нашия дом", пише Двуглавия орел на официалния си сайт.

Вижте къде може да гледате ПАОК - Олимпиакос НА ЖИВО по ТВ!

Още: Кирил Десподов игра 64', а ПАОК бе приземен от Панатинайкос за Купата

Гръцка драма: ПАОК с Кирил Десподов влезе в трилър и завърза "меле" в топ 3 (ВИДЕО)

След приказния старт: Десподов и компания сринаха Саша Илич - задава се криза

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички