След приказния старт: Десподов и компания сринаха Саша Илич - задава се криза


След приказния старт: Десподов и компания сринаха Саша Илич - задава се криза
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg и Instagram/Despodov

15008 0

В любопитен мач от гръцката Суперлига Кирил Десподов и Саша Илич подновиха своеобразното си съперничество. ПАОК надделя с 2:0 над Атромитос в двубой от 21-вия кръг на местното първенство.

Един от най-добрите български футболисти се появи като резерва в 71-вата минута, а в заключителните моменти от срещата той и неговите съотборници измъкнаха успеха. Първо Шваб в 89-ата бе точен, а след това Константелиас оформи крайния резултат в третата минута от добавеното време.

Кирил Десподов победи в сблъсъка със Саша Илич

По този начин ПАОК отново се качи на първото място, събирайки 50 точки, а АЕК Атина остава втори с 48 пункта. Атромитос пък записа четвърти пореден двубой без победа в първенството и заема 9-ата позиция с 23 пункта.

Още: Заради Кирил Десподов: ПАОК се интересува и от друг българин, бивш кадър на Левски

След като Илич не бе победен в първите му 13 срещи начело на гръцкия тим (7 победи и 6 равенства), сега Атромитос е в доста неприятен период. Илич и компания са загубили четири от последните си пет мача, а единственият успех е за Купата (и бе неутрализиран, тъй като в реванша загуби с два гола разлика от гранда Панатинайкос)

В следващия кръг за ПАОК предстои ключов дуел у дома срещу втория АЕК Атина (11 февруари), докато Атромитос ще бъде фаворит срещу Панетоликос, който е 12-и в класирането и има само три успеха от старта на шампионата (10 февруари е мачът).

Кирил Десподов се прехласна по гръцките фенове, а в България сме далеч от истината

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички