Гръцка драма: ПАОК с Кирил Десподов влезе в трилър и завърза "меле" в топ 3 (ВИДЕО)


Гръцка драма: ПАОК с Кирил Десподов влезе в трилър и завърза "меле" в топ 3 (ВИДЕО)
Снимка: https://www.instagram.com/despodov32/

17487 0

Битката за титлата в гръцката Суперлига се очертава да бъде още по-драматична и от очакваното. ПАОК с Кирил Десподов в състава запази лидерската си позиция, след като успя да стигне до равенство 1:1 у дома срещу третия в подреждането АЕК Атина.

Кирил Десподов и ПАОК остават първи в гръцката Суперлига

Домакините изоставаха в резултата до 89-ата минута, след като Елиасон изведе гостите напред две минути след старта на втората част. В самия край обаче Кеджора възстанови паритета след асистенция на голямата звезда на тима Тайсон, за да спечели точката за своя тим.

Така ПАОК събра 51 точки, но точно след него е Панатинайкос с 50. АЕК Атина пък пропусна златен шанс да излезе първи, като вместо това остава на трето място с 48 пункта при равен брой изиграни мачове между трите тима.

Още: Поредно признание: Кирил Десподов отново е №1 в цяла Гърция

Изненадващо българинът Кирил Десподов остана резерва за своя отбор чак до 59-ата минута. Той е голмайсторът на ПАОК в шампионата с 9 попадения, като освен това има и 7 асистенции. Два гола го делят от Морон (Арис), който е лидер по този показател в първенството. Той можеше да се доближи още повече, но срещу АЕК Атина нацели гредата в 81-вата минута (вижте изпълнението му по-долу в материала).

В следващия кръг ПАОК ще има ново много сериозно изпитание - пак мач у дома, този път срещу четвъртия в подреждането Олимпиакос (18.02). АЕК Атина пък е домакин на Кифисия (18.02). А в предния кръг ПАОК и Десподов сринаха Саша Илич след приказния му старт и започнаха криза.

В Гърция ахнаха: Вярват в титлата на ПАОК, към която Кирил Десподов ги води

Гърция обожава Кирил Десподов: Почитателите му връчиха поредната награда (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички