Десподов със задача да върне Двуглавия орел към победите: Къде да гледаме ПАОК - Олимпиакос?


Десподов със задача да върне Двуглавия орел към победите: Къде да гледаме ПАОК - Олимпиакос?
Снимка: https://www.instagram.com/despodov32/

3239 0

Олимпиакос е поредният класен съперник на ПАОК през последните седмици. Двуглавия орел с Кирил Десподов в състава си води борба на всички фронтове, която се засили напоследък с дербита за първенството и Купата.

В последните шест дни солунчани не успяха да победят АЕК (1:1) в шампионатно домакинство, а на 14-и февруари се сринаха на "Тумба" срещу Панатинайкос (0:1) в първи полуфинал. Така "детелините" успяха да вземат реванш за поражението (1:2) за първенството през януари. 

В неделя от 20:30 часа българско време пред ПАОК излиза Олимпиакос, който е на седем точки дистанция и като за начало може да спъне Двуглавия орел. Той дели лидерската позиция именно с "детелините", които също имат 51 точки, но след един изигран двубой повече (23).  

Десподов мачка Олимпиакос

Поради тази причина силно представяне от ПАОК срещу "легендите" и три дни по-късно срещу Панатинайкос може да прати сезона им във възможно най-положителната посока. До съботния следобед продължи подготовката на Десподов и компания за въпросните срещи. 

Десподов стана много важен за солунчани

Солунчани известиха на сайта си, че българинът очаквано попада в групата за двубоя в неделя. Той може да изиграе ключова роля, тъй като вече познава вкуса на успеха срещу Олимпиакос в годините си с Лудогорец. 

Тогава отборите се срещнаха в квалификациите за Шампионска лига, а Десподов вкара в първия двубой и асистира във втория, за да се класират "орлите" напред след изпълнение на дузпи. Крилото записа 8' по-рано през сезона с ПАОК срещу Олимпиакос при разгром с 4:2.

Къде да гледаме двубоя

В неделя срещата ще може да проследите в ефира на "Диема Спорт", а всичко най-интересно около Кирил Десподов и ПАОК - в SportLive.bg!

Още: Кирил Десподов игра 64', а ПАОК бе приземен от Панатинайкос за Купата

Гръцка драма: ПАОК с Кирил Десподов влезе в трилър и завърза "меле" в топ 3 (ВИДЕО)

Поредно признание: Кирил Десподов отново е №1 в цяла Гърция

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички