Пак скандален: Заради получени критики от треньора - Неймар иска от Ал Хилал да го разкара


Пак скандален: Заради получени критики от треньора - Неймар иска от Ал Хилал да го разкара
Снимка: Getty Images

3444 0

Още на старта на приключението на Неймар в Саудитска Арабия има дисциплинарни проблеми. Той е взел участие в само три двубоя на своя нов отбор Ал Хилал, но въпреки това вече е в лоши отношения със старши треньора Жорже Жезуш.

Големият проблем е бил след мача от Шампионска лига на Азия, завършил при равенство 1:1 срещу Навбахор Наманган от Узбекистан. Тогава Неймар далеч не блестя с действията си на терена, като рискува да получи и червен картон след неспортсменска проява.

Жорже Жезуши не е харесал това е и отправил критики към бразилската звезда. Испанското издание Mundo Deportivo обаче съобщава, че това дори се е превърнало в причина Неймар да поиска от ръководството на Ал Хилал да уволни наставника.

Медии в Саудитска Арабия пишат, че ултиматумът вече е поставен пред Жезуш. Последните две срещи за отбора приключват без победа, като първото място в Саудитската професионална лига бе изпуснато. Там се настани шампионът Ал Итихад с точка повече.

Твърди се, че при провал за Купата на Краля на Саудитска Арабия и сензационно отпадане от Ал Джабалайн Жорже Жезуш ще бъде уволнен. Вижте как голямата му звезда Неймар се самозабрави и отнесе гнусно със съперник (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички