Отиграванията на Лионел Меси, доказващи, че "има над 200 IQ" (ВИДЕО)


Отиграванията на Лионел Меси, доказващи, че "има над 200 IQ" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3053 0

В социалните мрежи все по-голяма популярност набира видео, в което са обединени някои от най-гениалните отигравания на Лионел Меси. За мнозина седемкратният носител на "Златната топка" ще остане най-великият в историята, особено след като спечели Световното първенство в Катар.

Макар и най-силните му години да са в миналото, той продължава да играе на високо ниво и за ПСЖ, и за Аржентина. Въпреки това във въпросното видео, което можете да видите по-долу в материала, са побрани предимно негови отигравания от престоя му в Барселона.

Както е ясно, той пристига в Испания още през 2000 година, за да започне в академията на каталунците. Следва изкачване през различните гарнитури, за да дойде и внедряването му в първия отбор - през 2005 година. През сезон 2021/22 обаче преминава в ПСЖ като свободен агент.

Той записва общо 520 мача в испанската Ла Лига, а в тях реализира 474 попадения и дава 216 асистенции. Към момента в Лига 1 пък има 46 срещи и 18 гола. В Шампионска лига засега е със 129 попадения от 162 срещи.

Насладете се на някои от гениалните му отигравания чрез видеото по-долу в материала. През тази календарна година все още не е показал най-доброто, на което е способен. Меси, Роналдо, Мбапе и Холанд остават извън топ 10 на голмайсторите за 2023-та година.

@footyhomehd Messi 200 iq moments 🧠🐐 | Get cheap kits link in my bio! #messi ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички