Дете възхвали Меси пред Роналдо, обвиниха грешно CR7, че е казал: "Гледай си него" (ВИДЕО)


Дете възхвали Меси пред Роналдо, обвиниха грешно CR7, че е казал: "Гледай си него" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1806 0

Ал Насър си върна лидерската позиция в Саудитската професионална лига, след като победи трудно с 3:1 последния Ал Батен. И 3-те попадения дойдоха в добавеното време, но мегазвездата на отбора Кристиано Роналдо не записа нито попадение, нито асистенция.

След срещата бе направен опит името на португалеца да бъде забъркано в минискандал с участието на големия му съперник - Лионел Меси. Докато се прибираше в тунела след срещата, малко дете казва на висок тон няколко думи, а според информациите той намесва името на Меси и споделя, че е най-великият.

На кадрите се вижда, че португалецът не се впечатлява много и дори не се обръща, но отговаря с няколко думи. Първоначално се появиха слухове, че е отговорил с: "Отиди да гледаш него тогава, какво правиш тук?".

На португалски обаче нито една от думите му дори не доближават въпросния "превод". Вместо това се чуват думите "partido facil", което означава "лесен мач". Това буди съмнения и дали изобщо детето е намесило името на Меси.

Можете да видите и чуете ситуацията чрез видеото по-долу в материала. Припомнете си и как съотборниците на Роналдо спасиха Ал Насър в лош за португалеца ден (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички