Изненада: Лионел Меси отказал да преподпише с ПСЖ заради пари


Изненада: Лионел Меси отказал да преподпише с ПСЖ заради пари
Снимка: Getty Images

4377 0

Бъдещето на световната футболна легенда - Лионел Меси, в ПСЖ изглежда все така неясно, след като контрактът му изтича през лятото, а яснота дали той ще бъде удължен - няма. 

Припомняме ви, че първите твърдения часове и дни, след като нападателят триумфира на Мондиал 2022, бяха, че той е постигнал устно споразумение с ръководството на настоящия си клуб.

Той обаче отхвърли първата официална оферта на "Парк де Пренс", като водещото каталунско издание La Vanguardia разкри и причината за тези му действия на световния шампион. 

Несъответствията между ПСЖ и Меси

Оказва се, че причината около липсата на щастлив завършек на преговорите е чисто финансова, тъй като той не е бил убеден да подпише с икономическото предложение на клуба. 

От изданието припомнят, че действията на "Парк де Пренс" биват детайлно следени от Френската футболна федерация, тъй като клубът трябва да намали разходите си за заплати с повече от 30%.

Поради тази причина от ръководството са се надявали Лионел Меси да удължи договора си с по-ниска заплата, отколкото той получава сега, но видимо аржентинецът не се е съгласил на подобен вариант. 

Вижте уникалния подарък от Лионел Меси към световните шампиони от Аржентина!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички