От Барселона след новината за "Златната топка": Всички знаят кой е най-добрият - Лионел Меси


От Барселона след новината за "Златната топка": Всички знаят кой е най-добрият - Лионел Меси
Снимка: Getty Images / Guliver

1899 0

Броени минути след новината, че за първи път в историята няма да връчват "Златната топка", от лагера на испанския колос Барселона излязоха с интересен коментар в социалните мрежи. Каталунците обявиха, че разбират причините за отмяната на церемонията, но въпреки това всички знаят кой е най-добрият футболист.

"Разбираме. Въпреки това, всеки знае кой е най-добрият", бе краткият коментар на Барселона в "Туитър", който бе придружен със снимка на Лионел Меси, застанал зад шестте си "Златни топки".

В последните 10 години Лионел Меси и Кристиано Роанлдо тотално наложиха доминация в тази класация, като актуалният носител е именно аржентинецът. През тази година обаче е трудно да се прецени дали Меси заслужава ново отличие, след като много силен сезон изиграха и футболисти като Роберт Левандовски, Кевин де Бройне, Килиан Мбапе, Карим Бензема и др.

Според президента на Реал Мадрид Флорентино Перес именно Бензема трябвало да спечели "Златната топка", която остана единствено мираж за всички претенденти за тазгодишното издание (подробности може да видите тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички