Дани Алвеш за Меси: Той чувства липсата на подкрепа в Барселона


Дани Алвеш за Меси: Той чувства липсата на подкрепа в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1208 0

Бившият играч на Барселона Дани Алвеш коментира представянето на каталунците, както и факта, че Лионел Меси няколко пъти изрази публично, че не е доволен от играта на отбора. Според бразилеца Меси е ядосан и разочарован от факта, че постоянно той трябва да спасява тима.

"Той е роден победител, не обича да губи и е нормално да се ядоса. Иска да печели всеки път, както и аз. Той е в Барселона от толкова много години и е наясно от какво се нуждае, за да печели и да вдъхновява за страхотни неща. Той вижда това, който и аз чувствам, а именно липса на подкрепа", заяви Алвеш пред Catalunya Radio.

"Меси бе в основата на състава, но ние преди бяхме перфектните допълнения към него. Той винаги иска да е на върха и има нужда хората да построят това около него. Чувството сега е, че той трябва да прави всичко за отбора, а е просто човек". Относно вероятността Меси да напусне "Камп Ноу": "Не смятам, че това ще се случи. Той е лицето на този клуб и ще е огромна грешка, ако от клуба допуснат подобно нещо. Ще е грешка, ако такъв играч не се пенсионира там и трябва да смени "Камп Ноу" на Лео Меси". А какви бяха думите на Лео Меси след изпуснатата титла в Ла Лига - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички