Освирквания в Турция потвърдиха: това става, като не слушаш Моуриньо (ВИДЕО)


Освирквания в Турция потвърдиха: това става, като не слушаш Моуриньо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1397 0

Доскоро един от най-перспективните английски футболисти, а сега освиркван по турските терени като играч на Бешикташ, това е съдбата на Деле Али. След седем години в Тотнъм, той премина в Евертън, а към момента е част от турския гранд.

Кариерата му търпи огромен спад от няколко години насам, а след вчерашните сцени, при които Али бе заменен още в 28-ата минута при пасив от два гола за тима му и последваха освирквания от трибуните, в социалните мрежи си припомниха реч на Жозе Моуриньо към него.

Двамата имаха проблеми с разбирателството, докато португалският специалист бе начело на "шпорите", като именно тогава се зараждат тези думи на Специалния:

"Сега съм на 56, вчера бях на 20. Времето лети. Един ден мисля, че ще съжаляваш, ако не постигнеш това, на което си способен. Не очаквам да бъдеш играч на мача всеки път. Не очаквам да вкарваш голове във всеки мач.

Искам просто да ти кажа, че би съжалявал. Трябва да изискваш повече от себе си. Не аз трябва да изисквам повече от теб. Ти самият. Никой друг. Ти трябва да искаш повече от себе си" - казва му Моу.

Към момента Специалния води италианските "вълци" от Рим. Именно футболист на Рома коментира слуховете за Моуриньо и Португалия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички