Жозе Моуриньо прекъсна журналист с въпрос за овакантената позиция на селекционер на Португалия (ВИДЕО)


Жозе Моуриньо прекъсна журналист с въпрос за овакантената позиция на селекционер на Португалия (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2016 0

Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, отказа да отговори на въпроси относно овакантения пост за национален селекционер в Португалия, след като Фернандо Сантош подаде оставка. 

Моуриньо е свързван с позицията след отпадането на Португалия на четвъртфиналите на Световното първенство по футбол, тъй като е португалец и има опит в работата с някои от играчите от настоящия състав, включително Кристиано Роналдо.

Моу пристигна в португалския град Фаро днес с отбора си Рома. Той бе бомбардиран с въпроси от журналисти, които чакаха на летището. Моуриньо обаче не обърна внимание на това, като напълно игнорира въпроса им, както се вижда във видео, разпространено в социалните медии (може да го видите по-долу в материала).

Според най-различни информации Португалия е готова да направи изключително предложение да позволи на Моуриньо да остане начело на Рома, като същевременно управлява и националния отбор.

Моуриньо е прекарал цялата си кариера като мениджър на клубове, като е имал периоди в Бенфика, Порто, Челси, Интер Милано, Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, Тотнъм Хотспър и сега Рома.

Той никога не е ръководил национален отбор. Португалският треньор спомена в реклама за Евро 2024, че управлението на европейски национален отбор е всичко, което му остава, преди да сложи край на мениджърската си кариера.

Ето и видеото, в което Моу бе залят с редица въпроси:

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кристиано Роналдо все още не е пратил съобщение до Фернандо Сантош?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички