Още без коса: хилав хлапак Роналдиньо обръща като резерва от 0:2 за Бразилия (ВИДЕО)


Още без коса: хилав хлапак Роналдиньо обръща като резерва от 0:2 за Бразилия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

5968 0

Бразилският "магьосник" Роналдиньо е бил причина за милиони деца по света да заобичат футбола. Легендата на Барселона правеше чудеса с топка в крака, а усмивката, която никога не слизаше от лицето му, винаги напомняше най-важното - трябва да получаваш удоволствие от спорта.

Емблематична е визията на Роналдиньо - дълга тъмна коса и нетолкова прави зъби. Той можеше да ги оправи с годините, но сам е признавал, че това е емблематичната му визия и не иска да го променя, въпреки че има възможност.

Е, представете си Роналдиньо без поне едно от двете. Дори и без своята коса бразилецът е показвал на какви технически чудеса е способен. Връщаме ви към миналия век и 1999 година, за да припомним.

Тогава Бразилия се изправя срещу Австралия. Роналдиньо се появява като резерва в 58-ата минута при резултат 0:1 за австралийците. Те успяват дори да удвоят своя аванс в приятелската среща, но гол и асистенция за бъдещата голяма звезда спасяват страната му от поражение.

Той имаше повод за радост и съвсем наскоро, тъй като Лионел Меси, с когото са в отлични отношения, спечели Световното първенство по футбол (въпреки че го стори с врага на Бразилия - Аржентина). Самият Роналдиньо предвиди преди финала, че Меси ще унищожи Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички