Официално: Вкаралият хеттрик на Лудогорец в Европа премина в Уест Хем


Официално: Вкаралият хеттрик на Лудогорец в Европа премина в Уест Хем
Снимка: Getty Images

3963 0

Ганайският нападател, който само преди броени дни вкара хеттрик на Лудогорец с фланелката на Аякс, Мохамед Кудус, премина официално в Уест Хям, съобщиха от английския клуб. Той под подписа договор с "чуковете" до 2028 година.

Кудус играеше в Аякс от 2020 година, като през миналия сезон вкара 11 попадения и направи 3 асистенции в 30 мача в Ередивизи. Не се съобщава сумата, която ще плати клубът от Лондон на Аякс за правата на тарана, като тя е обект на спекулации.

"Мечтая да играя във Висшата лига от дете. Ще се опитам да донеса удоволствие на зрителите, футболът служи за това", каза Кудус пред клубния сайт на Уест Хям, който започна отлично новия сезон във Висшата лига и е на второ място след три изиграни кръга.

23-годишният нападател ще играе с фланелката с №14 в Уест Хям. Той взе участие в трите мача за тима на Гана на Световното първенство в Катар през 2022 г., като се разписа два пъти за успеха с 3:2 над Република Корея. Той има 24 мача и 7 попадения за африканския тим. А хеттрикът срещу Лудогорец вдигна цената на Кудус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички