Лудогорец с интересно решение, ще тренира в Амстердам след реванша с Аякс


Лудогорец с интересно решение, ще тренира в Амстердам след реванша с Аякс
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1066 0

Лудогорец обяви програма за плейофния реванш с Аякс, който е в четъвртък в Амстердам от 21 часа българско време. Първият двубой завърши 1:4 в полза на нидерландския гранд. "Орлите" обявиха интересно решение, а именно, че отборът ще има тренировка в петък след реванша и едва тогава ще отпътуват обратно за България.

Ето какво написаха "орлите":


Лудогорец заминава за Нидерландия в сряда (30 август) с чартърен полет от Варна до Амстердам. Самолетът излиза в 10,00 ч. и се очаква да кацне на летище "Схипхол" около 12,10 ч. местно време. Пресконференцията на Ивайло Петев същия ден започва в 19,00 ч. на "Йохан Кройф Арена", а половин час по-късно - в 19,30 ч., е и официалната тренировка на "орлите".

Мачът-реванш срещу Аякс е в четвъртък в 20,00 ч. местно време (21,00 ч. българско).

В петък сутринта Лудогорец ще проведе тренировка в Амстердам, а вечерта се прибира в България. Полетът от Амстердам до Варна е в 18,40 ч. местно време, като се очаква групата на дванадесеткратните шампиони да кацне на летището в морската ни столица в 22,30 ч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички