Вратарят на Аякс докладвал на съдията, че е атакуван с лазер в Разград


Вратарят на Аякс докладвал на съдията, че е атакуван с лазер в Разград
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3642 0

Вратарят на Аякс Джей Гортър разкри, че е бил тормозен от фенове на Лудогорец в мача с българския шампион в Лига Европа. Това се е случило преди изпълнението на дузпата от страна на Оливие Вердон, след която разградчани вкараха почетен гол при загубата с 1:4.

23-годишният страж разказа за сайта на нидерландския гранд, че домакински привърженици са му светили с лазер в лицето. "Бях докладвал на съдията, но не бих се спрял заради лазери. Имаме стюарди за това", каза нидерландецът.

Въпреки че не успя да запази вратата си суха, Гортът е много щастлив от участието си в мача, тъй като бе дебютен за него с екипа на Аякс в евротурнирите. И той се отличи с няколко добри спасявания.

"Много съм щастлив. Това е, за което мечтаеш като малко момче. Няма значение дали е Шмпионска лига, или Лига Европа. Преминах през всичко на пейката и сега най-накрая успях да изляза титуляр", радва се той.

"Най-накрая участвах в мач, в който успях да покажа кой е Джей. Този мач повиши самочувствието ми. Ще анализираме критично, но засега усещането ми преди реванша е добро", каза още стражът. През 2021 г. ЦСКА бе глобен заради такова провинение срещу Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички