"Цената му скочи след хеттрика": На Острова припомниха за шоуто на Мохамед Кудус срещу Лудогорец


"Цената му скочи след хеттрика": На Острова припомниха за шоуто на Мохамед Кудус срещу Лудогорец
Снимка: GettyImages

2091 0

Звездата на Аякс - Мохамед Кудус, за когото се потвърди, че ще премине в Уест Хям, стана обект на разговор в студийната програма на "Sky Sports", след като наниза хеттрик на Лудогорец в мач от плейофната фаза за влизане в групите на Лига Европа.

Лудогорец бе споменат на Острова... но не както би искал

Според трансферния експерт - Фабрицио Романо, Кудус ще премине в Уест Хям за сумата от 45 милиона евро. Веднага след победата на "чуковете" над Брайтън днес (26 август) легендата на Висшата лига - Джейми Реднап, заговори за нападателя на амстердамци и неговия хеттрик срещу Лудогорец.

"Със сигурност Уест Хям ще има нужда от футболист като него (бел. ред. Мохамед Кудус). Според мен те ще го имплементират в състава бавно и без да бързат, все пак ще платят голяма сума за него. Сигурен съм, че цената му скочи след онзи хеттрик (бел. ред. срещу Лудогорец)", заяви бившият футболист на Ливърпул пред "Sky Sports".

Очаква се, че Кудус ще мине медицински прегледи този уикенд и след това ще бъде обявен официално като футболист на Уест Хям. Ако това се случи, то той със сигурност няма да може да помогне на Аякс за реванша срещу родния шампион на "Йохан Кройф Арена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички