Ново предизвикателство: Хари Кюъл влиза в треньорския щаб на Селтик


Ново предизвикателство: Хари Кюъл влиза в треньорския щаб на Селтик
Снимка: Getty Images

960 0

Бившият ас на Ливърпул и Лийдс Хари Кюъл ще се присъедини към щаба на мениджъра на Селтик Анге Постекоглу. 43-годишният австралиец е безработен, след като бе уволнен от Барнет миналата година след едва четири месеца начело на тима от Националната лига на Англия.

Постекоглу разкри, че е решил да не прибавя към първоначалния вид на щаба си и на него му помага Джон Кенеди, докато Стивън МакМанъс, Гавин Страхън и Стиви Уудс оформиха треньорския щаб. Въпреки това, след спечелването на шампионската титла на страната и Купата на Лигата през изминалата кампания, Постекоглу се е обърнал към бившия нападател на Ливърпул и Лийдс, който ще пристигне като треньор в първия отбор на „детелините“.

Кюъл се размина с това да работи заедно с Постекоглу както в националния отбор на Австралия, така и в Мелбърн Виктори. Преди време обаче той разкри ключов съвет от 56-годишния специалист.

Това, което Анге ми каза, и аз го запомних, бе да бъда себе си. Веднъж щом започнеш да слушаш други хора, попадаш в беди“, сподели тогава бившият австралийски национал.

А ето как Висшата лига на Англия удари по феновете, нахлуващи на терена.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички