На полуфинал с филия хляб и кюфте - култовото меню от мача между Селтик и Рейнджърс


На полуфинал с филия хляб и кюфте - култовото меню от мача между Селтик и Рейнджърс
Снимка: Getty Images/Gulliver

2596 0

Взривоопасното дерби на Шотландия, съпоставящо отборите на Селтик и Глазгоу Рейнджърс не разочарова феновете. "Светлосините" отстраниха съперника си с 2:1 с автогол на Карл Старфилд в 114-ата минута от полуфиналната надпревара за Купата на Шотландия. 

Освен интересната среща, която предоставиха двата отбора, мрежите обиколи и друго събитие, този път извън "зеления килим". Известният Туитър акаунт - FootyScram, който публикува храни от кухните на отбори по целия свят, не пропусна и дербито в неделя. 

В една от последните си публикации "дегустаторите" показват чиния с кюфте върху филия хляб, допълнени от малко пържени картофи. Това е ястието, на което феновете с VIP билети на "Хемпдън Парк" можеха да се насладят по време на двубоя на техните любимци.

Според уебсайта на стадиона билетите за срещата са стрували 150 паунда. Цената би следвало да включва напитки и храна от най-високо ниво. На такива обаче не попадна запалянкото Рийс Андерсън. Той качи снимка с предоставената му храна, като отбеляза известната страница.

За часове чинията обиколи фенските мрежи. Наскоро друго култово такова ястие, но от "Стамфорд Бридж" изплува в интернет.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички