Новият капитан на Меси - играч, който преди време го унищожи със скорост (ВИДЕО)


Новият капитан на Меси - играч, който преди време го унищожи със скорост (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5910 0

След месеци на предположения за кариерата на Лионел Меси, в сряда най-накрая беше потвърдено, че МЛС е следващата му дестинация. Решението не беше чак толкова шокиращо, но мнозина очакваха седемкратният носител на "Златната топка" ще се върне в Барселона, след като напусна ПСЖ.

Дори Меси мислеше и се надяваше, че ще се върне на "Камп Ноу", но финансовите им проблеми направиха това доста трудно. От Барселона пуснаха официално изявление, с което ясно да покажат, че не са щастливи от развоя на събитията. И да подчертаят, че решението е било на Меси. 

Новият капитан на Меси, който го "унищожи" на терена

Трансферът на Лионел Меси в Интер Маями означава, че той ще се събере отново с играч, който преди време тотално го обезличи на терена. И то заради скоростта си. И познатите лица не свършват дотук. Новият капитан на Меси ще бъде ДеАндре Йедлин. Защитник, който искаше блесне срещу него.

Моментът се случи по време на "Копа Америка Сентенарио" през 2016 г., който включваше националните отбори на Северна и Южна Америка. Това беше първото Копа, което се проведе извън Южна Америка, като САЩ поеха домакинските задължения, но домакинското предимство не помогна срещу Меси и неговите съотборници.

Аржентина победи с 4:0 на полуфиналите, като тогавашният нападател на Барса вкара един гол.  Способността на Йедлин да изпревари новия си съотборник беше от единствените акценти в мача, към които отборът на САЩ трябваше да се обърне внимание. И сега е удобен момент да се припомни...

А Меси междувременно разкри, че е останал много ядосан от трансфер, направен в Барселона, точно, след като напусна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички