Феновете в Маями вече полудяха по Меси! Цената на билетите за дебюта му скочи над 20 пъти


Феновете в Маями вече полудяха по Меси! Цената на билетите за дебюта му скочи над 20 пъти
Снимка: Getty Images

4816 0

Информацията за предстоящото пристигане на Лионел Меси в Интер Маями има незабавно въздействие, като фенове от целия свят се стремят да открият повече подробности за клуба от МЛС.

Огромен скок в цената на билетите

Доказателство за огромния ефект на Меси в Маями са разпродадените за минути билети за двубоя, който се счита, че ще е дебют за аржентинеца. Макар и да не е официално, се появи информацията, че това ще е двубоят у дома срещу отбора на Круз Азул.

Двата тима ще се изправят един срещу друг на 21 юли в първия мач на Купата на лигата. Това е наскоро преформатиран турнир, който ще изправи един срещу друг отбори от МЛС и мексиканската лига.

Преди пристигането на Меси в Маями да бъде обявено, билетите за мача срещу Круз Азул се продаваха на ниски цени от 29 долара, но след като ходът на аржентинеца беше потвърден, цените скочиха рязко. В платформите за препродажба на билети втора ръка най-евтиният достъпен сега се продава за 660 долара, а по-рано бе около 500 долара.

Смяна на стадиона

Вече има някои спекулации, че мачът срещу Круз Азул може да бъде преместен от базирания на Интер Маями стадион "DRV PNK" във Форт Лодърдейл, който може да се похвали с капацитет от само 18 000 зрители. Като спрягано място е нстадион Хард Рок (дом на отбора на Маями Долфините от НФЛ), който може да побере 65 000 фенове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички