Ножичен удар в аут + ръка високо горе = странна дузпа и гол 3/10 за Англия срещу Сан Марино (ВИДЕО)


Ножичен удар в аут + ръка високо горе = странна дузпа и гол 3/10 за Англия срещу Сан Марино (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3721 0

В последния си мач от световните квалификации за Мондиал 2022 Англия записа един от най-разгромните успехи в цялата си история, отбелязвайки дори и двуцифрен брой попадения, след като надделя с 10:0 над "футболното джудже" Сан Марино.

Излишно е да се отбелязва огромното надмощие на "трите лъва" предвид меко казано убедителната разлика. При резултат от 2:0 обаче се стигна до доста любопитен момент от срещата, който доведе и до третото попадение.

Тогава играчите на Гарет Саутгейт получиха правото да изпълнят дузпа, която впоследствие бе реализирана от Хари Кейн. Това сложи и началото на фурията от 4 бързи гола за по-малко от 15 минути само на името на Кейн.

11-метровият наказателен удар обаче остави съмнения. Ситуацията бе следната - топката бе центрирана към Фил Фоудън, който опита страничен удар. Изстрелът му видно излизаше в аут, но по пътя си закачи леко дланта на футболист на Сан Марино, който необяснимо бе вдигнал ръката си нагоре, сякаш имайки претенции.

Съдията отсъди аут и вратарят се подготви да го изпълни, но тогава се намеси ВАР и сигнализира на рефера за случилото се, като в крайна сметка ситуацията завърши с дузпа, която бе вкарана. Вижте кадрите във видеото по-долу. Информирайте се повече за двуцифреното унижение на Англия над Сан Марино.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички