Безмилостна Англия унижи Сан Марино с двуцифрен резултат


Безмилостна Англия унижи Сан Марино с двуцифрен резултат
Снимка: Getty Images

1632 0

Отборът на Англия не прояви никаква милост и прегази футболното джудже Сан Марино с 0:10 като гаст в последен мач от квалификациите за Мондиал 2022. Голмайсторът на "трите лъва" Хари Кейн отбеляза четири гола в мача, два от които от дузпа.

Резултатът обаче бе открит от Хари Магуайър още в шестата минута. Бранителят се разписа и в предишния мач на Англия срещу Албания, когато получи множество критики за начина, по който отпразнува попадението, запушвайки ушите си. 

В 15-ата минута Фабри от тима на Сан Марино си отбеляза автогол. До края на полувремето Хари Кейн отбеляза четири попадения, които бяха вкарани в рамките на само 15 минути. След почивката по един гол добавиха Емил Смит Роу, Тайрън Мингс, Тами Ейбрахам и Букайо Сака.

Англия вече си осигури класиране за Мондиал 2022, докато Сан Марино завършва на последно място в групата с десет загуби от десет мача. Полша е другият отбор от групата, който ще играе бараж за класиране на Световното първенство догодина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички