По бельо: Сръбският герой Митрович се изгаври с Роналдо и "съживи" Евро 2020 (ВИДЕО)


По бельо: Сръбският герой Митрович се изгаври с Роналдо и "съживи" Евро 2020 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6355 0

Вече мина достатъчно време от световната квалификация между европейския шампион от 2016 година Португалия и западната ни съседка Сърбия. Както е известно, сърбите шокира "мореплавателите", след като в последните секунди им отбелязаха и се класираха директно за Мондиал 2022, докато португалците ще трябва да минават през плейофи.

В момента обаче друга конкретна ситуация около двубоя набира все повече популярност и "взривява" социалните мрежи. Става въпрос за действие на големия герой на Сърбия Александър Митрович, който донесе успеха с попадението си с глава в края.

Смята се, че атакуващият футболист си е направил своебразна гавра с голямата звезда на Португалия Кристиано Роналдо. За целта той използва марката Кока-Кола, за която се изговори твърде много на изминалото през това лято Европейско първенство по футбол.

Както е известно, Роналдо винаги е бил против газираните напитки и особено Кока-Кола. На Евро 2020 той си позволи действие срещу продукта, който бе сред основните спонсори на континенталната надпревара. Това доведе до сериозен срив в акциите на компанията, а освен всичко друго бе и един от най-коментираните моменти за цялото първенство, въпреки че нямаше общо с футбола.

Е, своебразното отмъщение срещу Кристиано е налице. Появиха се кадри на Митрович, който е без своя екип - по бельо и по бял потник, наметнал се със сръбкото знаме. На кадрите Александър пие от кенче Кока-Кола на стадиона на Португалия в Лисабон, където тъкмо бе приключил двубоят.

Моментално това бе разчетено като своебразна подигравка с Роналдо. Митрович отпива, хвърля кенчето и започва да тича по джапанки на стадиона, развявайки знамето на своята страна. Можете да видите случилото се във видеото по-долу в материала.

Роналдо и компания оставиха западната ни съседка да доминира и да търси попадението до края на мача и в крайна сметка си платиха твърде скъпо за това. Оказва се, че всъщност обаче, че и обещание за 1 милион евро е надъхало Сърбия за геройството срещу Португалия (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички