Манчестър Сити спазари 20-годишен халф от Аржентина за 8 милиона долара (ВИДЕО)


Манчестър Сити спазари 20-годишен халф от Аржентина за 8 милиона долара (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1164 0

Английският гранд Манчестър Сити ще привлече 20-годишен дефанзивен халф от Аржентина! Новината бе съобщена от спортния журналист Фабрицио Романо в профила му в социалната мрежа "Twitter".

Става въпрос за полузащитника на Велес Сарсфийлд Максимо Пероне, а според информацията на Романо сделката е абсолютно сигурна. Очакванията са, че "небесносините" ще потвърдят официално трансфера в следващите часове или дни. 

Пероне ще се присъедини към "гражданите" след края на шампионата на Южна Америка за младежи, който приключва на 12 февруари. Допълва се, че Сити ще плати на Велес около 8 милиона долара за правата на младока.

Максимо, който е роден на 7 януари 2003 г. в Буенос Айрес, е юноша на Велес Сарсфийлд и до момента не е носил друга фланелка. През последните 12 месеца е дебютирал за мъжкия тим и е натрупал 33 мача (3 гола, 2 асистенции и 13 жълти картона). Ето и едно ВИДЕО, в което можете да се запознаете с качествата му:

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Край на надеждите: Челси контрира друг европейски гранд за Жоао Феликс

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички