"Никога не казвай никога": Зидан даде надежда на ПСЖ и Франция навръх 50-ия си рожден ден


"Никога не казвай никога": Зидан даде надежда на ПСЖ и Франция навръх 50-ия си рожден ден
Снимка: Getty Images/Gulliver

1637 0

Зинедин Зидан не отхвърли възможността един ден да бъде треньор на ПСЖ или да наследи Дидие Дешан начело на националния отбор на Франция.

Легендарният полузащитник на Ювентус и Реал Мадрид даде интервю пред "L'Equipe" навръх 50-ия си рожден ден, в което бе запитан дали се вижда начело на някой от двата тима и отговори така:

"Никога не казвай никога... особено когато си треньор в днешно време. Когато бях футболист имах избор, но сега не е като да има 50 клуба, в които мога да отида. Имам две или три опции - това е реалността", разкри Зизу пред изданието и допълни:

"Ако поема някой отбор, то е за да печеля и го казвам по възможно най-скромния начин. Това е причината да не мога да отида навсякъде. Има и други причини, разбира се - езикът например. Аз разбирам английски, но не съм специалист в него. Знам, че има треньори, които отиват в дадени клубове без да знаят езика, но аз работя различно".

Зидан, който в днешния 23 юни навършва 50 години, бе попитан по-конкретно за треньорския пост начело на "петлите" и заяви, че се надява някой ден това да му се случи: "Искам, разбира се. Някой ден, надявам се, ще бъда. Кога ще се случи това - не зависи от мен, но искам да изкарам един цял цикъл с Франция. В момента отборът си има треньор, но ако се появи възможност, аз ще бъда готов".

Вижте още: Ръководството на ПСЖ е решило да продаде ексцентричния Неймар

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички