Ръководството на ПСЖ е решило да продаде ексцентричния Неймар


Ръководството на ПСЖ е решило да продаде ексцентричния Неймар
Снимка: Getty Images

1586 0

Пари Сен Жермен е отворен за продажба на бразилското крило - Неймар през летния трансферен прозорец, ако бъде предложена приемлива оферта - но бразилският национал би се колебал да напусне, предава GOAL.

Нападателят пристигна на "Парк де Пренс" след трансфер от Барселона за рекордна сума през 2018 г., което беше сериозно изявление за намерението на клуба от Лига 1 да затвърди позицията си на европейската сцена

Неуспехите през сезон 2021-2022 година, липсата на така желаната титла от Шампионска лига, преподписването на Килиан Мбапе след дълга трансферна сага с Реал Мадрид, обаче, са накарали клуба да преосмисли раздялата си с 30-годишния футболист.

Изданието, съобщава, че Неймар все пак няма желание да напусне ПСЖ, дори смята, че представянето му на Световното първенство в Катар, където Бразилия се счита за един от фаворитите, може да затвърди титулярното му място при парижани. 

Дори и да напусне ПСЖ, малко отбори в Европа ще могат да си позволят заплатата му, за която се твърди, че при шампиона на Франция е около 50 милиона годишно. Според слуховете, Барселона са имали интерес към него отново, но тежката финансова ситуация на "Камп Ноу" едва ли ще позволи повторното му привличане в Испания. 

Друг интересен кандидат е английския Нюкасъл, но се казва, че бразилецът не обмисля подобен трансфер на този етап. 

Вижте още: Разкриха кой ще е новия треньор на ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички