Журналист: Куп звезди останаха в ПСЖ заради Зидан, а сега са подведени


Журналист: Куп звезди останаха в ПСЖ заради Зидан, а сега са подведени
Снимка: Getty Images

2458 0

Футболистите на ПСЖ са очаквали отборът да бъде оглавен от Зинедин Зидан и това е причината някои от звездите на тима да останат в Париж въпреки очакванията. Това обяви журналистът Даниел Риоло пред радио "RMC".

"Сега в момента в клуба има хора, които работят върху идването на Зидан. Знам със сигурност: безумно важните играчи на ПСЖ, които останаха в клуба, когато всички ние си мислехме, че ще напуснат, бяха убедени, че Зидан ще им стане треньор", каза Риоло в ефира на радиото.

"Това не противоречи на онова, което съобщаваме (че Зидан не иска да поеме ПСЖ това лято). Тези играчи ще бъдат много разочаровани. Това, че Зидан не дойде, е провалът на катарците. И е неизпълнено условие по договора", продължи журналистът.

"Трудно ми е да разбера тази история с френския национален отбор. Можеше да работи с ПСЖ, защото Франция може да бъде поета през декември или през юни. Обзалагам ли се, че Дешан няма да остане след Световното? Окей, много добре, но всичко може да се случи", завърши Риоло.

Трябва да се спомене, че през декември 2020 г. същият журналист съобщи, че Лионел Меси ще премине в ПСЖ, а през април тази година обяви, че Килиан Мбапе ще откаже трансфер в Реал Мадрид и ще остане в ПСЖ. Ето коя звезда още ще бъде разочарована от отказа на Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички