Нидерландия рухна за 4 минути в Черна гора и ще трепери до последно (ВИДЕО)


Нидерландия рухна за 4 минути в Черна гора и ще трепери до последно (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5255 0

Отборът на Нидерландия изненадващо завърши наравно 2:2 с Черна гора като гост в предпоследен мач от група G на квалификациите за Мондиал 2022. "Лалетата" се пропукаха в самия край на срещата и за четири минути допуснаха два гола, с които изпуснаха победата.

Още в 25-ата минута холандците излязоха напред в резултата, след като Мемфис Депай се разписа от дузпа. Малко след началото на втората част Депай добави още един гол на сметката си, възползвайки се от асистенция на Дензел Дъмфрис

В следващите минути изглеждаше, че Нидерландия контролира срещата и ще спечели, но в 82-ата минута халфът Илия Вукотич върна надеждите на Черна гора, намаляйки изоставането на отбора си. Само четири минути по-късно Черна гора стигна до изравнителен гол чрез Никола Вуйнович, който донесе престижна точка на домакините.

Равенството не помага особено на Черна гора, който със сигурност ще завърши на четвърта позиция в групата, но тимът се представи изключително достойно във всички мачове до момента. За Нидерландия обаче този "хикс" означава, че тимът ще трябва да трепери до последно.

"Лалетата" са първи с 20 точки - две повече от Турция и Норвегия, а в последния кръг се изправят срещу скандинавците и в никакъв случай не трябва да допускат поражение. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички