Ница купи най-проспериращия румънски футболист за 5 милиона евро, в Румъния не вярват


Ница купи най-проспериращия румънски футболист за 5 милиона евро, в Румъния не вярват
Снимка: Getty Images

3216 0

Най-талантливият млад футболист в Румъния Рареш Илие бе продаден на френския Ница срещу сумата от 5 милиона евро, разкрива www.playsport.ro. Роденият през 2003-а година играч се подвизава по лявото крило и с изявите си много бързо се превърна в основна фигура в Рапид Букурещ.

Преди да замине за Франция младокът даде интервю, в което не липсваха уверените изказвания. Той заяви, че вместо да се притеснява от дуели с Неймар, Мбапе и Меси, иска в бъдеще да си партнира с тях в ПСЖ.

"Не мисля, че имам право да се оплаквам от компанията в Лига 1. Те са едни от най-добрите футболисти в света. Надявам се да съм с тях на терена. Толкова високо, колкото искам да стигна. Може би дори в ПСЖ. Винаги трябва да искам колкото се може повече. Ще заслужа мястото си в Ница. Няма да е лесно, но аз винаги се целя най-високо", заяви играчът.

Колосалната трансферна сума бе потвърдена и от двата тима, но още има хора, които не вярват. Един от тях е благодетелят на ФКСБ Джиджи Бекали.

"Не, не. Твърдите, че е продаден за 5 милиона? Видяхте ли договора? Чак като видя договора, ще повярвам. Когато продавам нещо, винаги ви казвам. Давам ви информация за пари, проценти и тн. Казвам ли, че е поверително? Но не е мой проблем какво прави Рапид", обясни спонсорът пред As.ro.

Вижте най-актуалните новини от световния футбол!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички