Лудница в Токио - японците полудяха по Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе (ВИДЕО)


Лудница в Токио - японците полудяха по Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3546 0

Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе накараха хиляди привърженици на футбола в Токио да отидат на първата тренировка от японското турне на ПСЖ!

Около 13 000 запалянковци се появиха на ръгби игрището "Чичибуномия" в столицата, за да наблюдават откритото занимание. Събралите се фенове дори предизвикаха намесата на охраната, след като някои от тях нахлуха на терена след края на тренировката.

Парижани ще играят с три местни тима по време на 10-дневното си турне в Япония, стартирайки с мач срещу шампиона на "Джей-лигата" Кавазаки Фронтале в сряда (20 юли) на Националния стадион в Токио. След това френският колос се изправя срещу Урава Редс в Сайтама на 23 юли и Гамба Осака в Осака (25 юли).

Грандът от Лига 1 забавлява децата тази сутрин, като Серхио Рамос и Маркиньос се присъединиха към Мбапе, Неймар и Меси. Някои от малчуганите зададоха въпроси на играчите след края на сесията, като един от тях попита Меси какви качества е най-важно да научи едно дете. "На първо място, най-важното нещо на тази възраст е да се наслаждаваш на себе си. Разбира се, хубаво е да тренираш и да работиш усилено, за да подобриш своите качества, но е важно да се забавляваш", бе отговорът на аржентинската суперзвезда.

Вижте още: Война в Мадрид - Кристиано Роналдо отива в Атлетико?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички