Феновете на У Крайова се опитаха да откажат треньор-бумеранг да се върне за осми път


Феновете на У Крайова се опитаха да откажат треньор-бумеранг да се върне за осми път
Снимка: https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

1596 0

Феновете на румънския У Крайова 1948 се опитаха да не пуснат от летището италианския треньор Николо Наполи. Причината е, че наставникът се завръща в отбора за осми път, като това ще е трети негов престой в последните 4 години.

"Уморихме се от този сериал, ей! Лично към теб нямаме претенции. Но повече не искаме, уморихме се вече! Остави ни на мира, брат", казват феновете. Въпреки това Наполи успя да се измъкне и да подпише. Той ще е петият треньор на тима през сезона. Крайова се бори за оцеляване, като е на 14-то място от 16 тимове в румънската Лига 1.

За първи път Наполи пристига в тима през сезон 2003/04 като треньор на Университатя Крайова. След това е старши треньор в периода 2007-2009 г., за да се завърне през 2011 г. Той остава начело на тима закратко, след което се премества като спортен директор същата година.

През сезон 2013/14 отново е треньор, а след като през 2017 г. У Крайова 1948 е създаден като претендиращ за наследник на Университатя (спорът се води със КС Университатя, който е също в Лига 1) италианецът води тима още 2 пъти (2018/19 и през 2020 г.).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Национален отбор


ВИДЕО: Какво каза френският коментатор, докато Мичмана раждаше "Господ е българин"?

Емил Костадинов е едно от най-важните имена в историята на българския национален отбор по футбол. Той е допринесъл...

Реклама

Най-четени новини


виж всички