Невиждано: Изрисуваха лика на Лео Меси с 807 кози за дебюта му в САЩ (ВИДЕО)


Невиждано: Изрисуваха лика на Лео Меси с 807 кози за дебюта му в САЩ (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

2328 0

С голяма еуфория и шоу - Лео Меси бе посрещнат в САЩ през изминалата седмица. Легендарният аржентинец дори вече изигра първите си минути с екипа на Интер Маями.

Нещо повече - той донесе на новия си тим и победа в турнира "Купа на лигите" с прекрасен гол от пряк свободен удар в добавеното време на мача срещу Крус Азул.

Уникален начин да посрещнеш един "GOAT"

Именно този повод популярната марка за чипс "Lay's" реши да отпразнува по много нетипичен и също толкова впечатляващ начин. За целта компанията използва цели 807 домашни кози.

Животните бяха наредени по специален начин, изобразявайки лика на световния шампион от Мондиала в Катар през миналата година. "Lay's" е и един от най-силните и дългогодишни партньори на футболиста.

Както е известно, бившият голмайстор на Барселона бива наричан "GOAT'", което в буквален превод от английски означава коза. Преносното му значение обаче гласи "Greatest Of All Times" или "Най-великият на всички времена".

Аржентинецът подписа с Интер Маями договор с продължителност от 2 години и половина. С него той ще прибира в касата си 54 милиона евро годишно. Кои обаче са петте най-скъпоплатени играчи в МЛС?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички