Фабрицио Романо с важна информация за плановете на Меси и ПСЖ


Фабрицио Романо с важна информация за плановете на Меси и ПСЖ
Снимка: Getty Images

3263 0

Един от най-големите въпроси около бъдещето на Лионел Меси е свързан с клубния футбол, тъй като още няма яснота къде ще продължи след лятото. Аржентинецът е собственост на ПСЖ до 30-и юни, а още от сега може да постигне договорка с нов клуб, предвид правилата на ФИФА. 

Всички на "Парк де Пренс" обаче са доволни от легендата и искат той да продължи да е символ на клуба, но двете страни още не са постигнали договорка за нов контракт. 

Още около финала на Мондиал 2022 се смяташе, че Меси със сигурност ще остане в ПСЖ за нов период от време, но впоследствие така и не се официализира тази възможност.

Сега Фабрицио Романо съобщава, че преговорите между замесените продължават и до две или три седмици те ще седнат на една маса и ще обсъдят всичко по темата. 

Очаква се тогава "принцовете" да отправят и официалната си оферта към аржентинеца, която да включва както възнаграждението му, така и продължителността на договора. 

По-рано през деня други източници разкриха, че към момента преговорите са паузирани по идея на Меси и неговите представители, които продължават да умуват дали той да остане при френските шампиони.

Вижте колко време ще отсъства Килиан Мбапе от ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички