Неочаквано попълнение на ФКСБ бързо определи ЦСКА 1948: "Много чужденци и инвестиции"


Неочаквано попълнение на ФКСБ бързо определи ЦСКА 1948: "Много чужденци и инвестиции"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2214 0

Изненадващото ново попълнение на ФКСБ Александру Балуца, което предизвика напрежение в Румъния с акостирането си в Букурещ, сподели мнение по адрес на ЦСКА 1948.

Както стана ясно преди броени седмици, двата тима ще премерят сили във втория предварителен кръг от Лига на конференциите. Балуца бе запитан от Sport.ro по адрес на родния тим, който за първи път достига до европейските клубни турнири. 

Халфът се спря върху големия брой легионери в столичния тим, които биват привлечени със сериозни финансови инвестиции. Той обаче успя да открои фактори, които ще определят големия победител от битката, тъй като не вижда голяма разлика между отборите.

Мнението на играча

"Няма да е лесен мач. ЦСКА 1948 е отбор с много чужденци и е инвестирано много. Шансовете са равни, но ние трябва да сме концентрирани върху действията си. Ще работим за първия двубой, след който не трябва да се отпускаме. 

Ние трябва да победим. Не мисля, че вече има слаби отбори, всичко зависи от манталитета и нагласата, с която излизаш на терена. Разбира се, целта е да влезем в групите на Лигата на конференциите. За мен това би било ново преживяване и искам с цялото си сърце да дам най-доброто от себе си и да помогна на отбора", категорично бе новото попълнение.

Вижте кой е поредният нов, който ЦСКА 1948 анонсира в събота!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички