В Румъния следят зорко ЦСКА 1948: Контрола и трансфер на играч, минал през Удинезе (ВИДЕО)


В Румъния следят зорко ЦСКА 1948: Контрола и трансфер на играч, минал през Удинезе (ВИДЕО)
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

1724 0

Все по-сериозно внимание обръщат в Румъния на българските ЦСКА 1948 и ЦСКА. Разбира се, причината е фактът, че местни отбори ще се изправят именно срещу родните тимове в сблъсъци във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Така изданието Sport.ro информира читателите си какво се случва с ЦСКА 1948. Материалът е озаглавен: "Какво направи ЦСКА 1948, съперникът на ФКСБ, в първата си контрола за лятото + трансфер на национал, който е минал през Удинезе".

Визира се приятелската среща с Марибор, като повърхностно се посочва и развоят на срещата. А именно - голът от дузпа в началото, дело на Карагерен, както и фактът, че резултатът бе изравнен около пет минути преди края.

Освен това се посочва, че от ЦСКА 1948 са обявили нов трансфер. Визира се привличането на Антонио Вутов, като не е пропуснато да се отбележи, че той е минал през Удинезе. Все пак е допълнено, че през четирите сезона, собственост на клуба, не е записал дебют в Серия А.

Изданието отбелязва, че към момента съперникът на ФКСБ се готви на тренировъчен лагер в Словения. Напомня се и че ЦСКА 1948 и завършилият на второ място в шампионата на Румъния ФКСБ ще се изправят един срещу друг на 26 юли и седмица по-късно в реванш на 3 август.

Бе пропусната обаче тежката контузия от старта на подготовката за ЦСКА 1948, заради която Рибарски бе бесен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички