Орлин Старокин за ЦСКА 1948: Не мисля, че могат да са фактор в Европа


Орлин Старокин за ЦСКА 1948: Не мисля, че могат да са фактор в Европа
Снимка: Официален сайт на Левски

3177 0

Бившият играч на Левски Орлин Старокин говори пред румънски медии преди двубоя на ЦСКА 1948 с ФКСБ в турнира Лигата на конференциите. Старокин игра за кратко в Динамо Букурещ, като изигра само един мач, а след това бе освободен.

Опасното оръжие на ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 приема ФКСБ на 26 юли на Националния стадион "Васил Левски", а реваншът в Букурещ е седмица по-късно. "Както знаете, ЦСКА 1948 е новосформиран отбор, след разцеплението на стария ЦСКА. Като цяло играят атакуващ футбол, имат добри играчи в състава си, включително трима, които са викани в националния отбор на България. Президентът им е доста амбициозен човек, сменят редовно играчи и треньори, но не мисля, че могат да бъдат фактор в Европа", каза Старокин пред авторитетното издание Gazeta Sporturilor.

Попитан кои са футболистите, които могат да причинят главоболия на "червено-сините", бившият български футболист посочи няколко имена: "Най-опасните играчи? Чочев, Русев, имат също двама-трима играчи от Бразилия, добри футболисти (Елитон, Сидклей и Октавио). Мисля, че възнамеряват да привлекат още играчи, ще видим", каза Старокин. Един от новопривлечените е Антонио Вутов, който премина от Локомотив София.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички