"Научих, че не всичко е до победата": Лео Меси загатна за край на кариерата си


"Научих, че не всичко е до победата": Лео Меси загатна за край на кариерата си
Снимка: Getty Images

2915 0

Един от най-великите футболисти в историята - Лео Меси, призна, че се намира в заключителния етап от своята славна кариера. Той сподели, че се наслаждава истински на тези години.

Ново начало

Тези си думи легендарният аржентинец каза дни преди официалното си представяне като играч на Интер Маями. Той се присъедини изненадващо към елитния американски тим по-рано през месеца, след като договорът му с ПСЖ изтече.

В интервю пред "Television Publica" световният шампион от Мондиала в Катар миналата година изрази намеренията си да продължи да играе още няколко години на високо ниво, след което да се оттегли.

"Никога не се отказвай от мечтите си"!

"В момента се наслаждавам и оценявам всичко в по-голяма степен, защото осъзнавам, че това са последните ми години. Когато се оттегля, ще ценя всичко дори още повече", споделя той пред медията и продължава.

"Сега, почти в края на кариерата ми, да финиширам като шампион в всичко, е нещо, на което се наслаждавам изключително много. Научих, че не всичко е до победата, а по-скоро до приключението и пътя, който те учи на ценни житейски уроци.

Вярвам, че желанието ми да постигам успехи, волята да опитвам, особено когато нещата може и да не се получат, са от огромно значение. Никога не се отказвай от мечтите си", завърши аржентинецът.

По пътя към върха са нужни саможертви. Голяма такава е направила любимата на нападателя Антонела.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички