Наказателната акция на Станимир Стоилов продължава, Гьозтепе с поредна победа (ВИДЕО)


Наказателната акция на Станимир Стоилов продължава, Гьозтепе с поредна победа (ВИДЕО)
Снимка: https://www.instagram.com/goztepe/

2226 0

Наказателната акция на Станимир Стоилов с Гьозтепе продължава. Отборът победи като гост Генчлербирлиги с 3:0 и записа четвърта поредна победа, откакто е в Турция.

Мъри започна с две победи за първенство, а само преди няколко дни (6-и декември) отборът се класира на 1/16-финалите за Купата на Турция, надделявайки като домакин над Трабзон ФК с класическото 3:0. Съставът му е трети в класирането с 29 точки, на 3 зад втория.

В 54' домакините имаха шанс да поведат в резултата, но Амилтон пропусна да се разпише от дузпа и така равенството се запази. В 65' ситуацията за Генчлербирлиги се усложни още повече, тъй като Кайоде бе изгонен след втори жълт картон и остави отбора си с човек по-малко.

В последните 20-ина минути се стигна и до най-интересните събития. В 72' Нилсен откри резултата за Гьозтепе. Само три минути резултатът бе изравнен, но попадението на Амилтон бе отменено след намесата на ВАР. 9 минути преди края Траоре вкара втори гол за Гьозтепе, осигурявайки спокойствие за своя тим. В 88' се разписа и втори път за крайното 3:0.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички