"Най-вълнуващият тим": Лигата на конференциите направи комплимент на бивш играч на ЦСКА и компания (СНИМКА)


"Най-вълнуващият тим": Лигата на конференциите направи комплимент на бивш играч на ЦСКА и компания (СНИМКА)
Снимка: CSKA.bg

1632 0

От Лигата на конференциите направиха своеобразен комплимент към един от отборите, които тази вечер (16.03) ще се борят за място на четвъртфиналите в надпреварата. Става въпрос за турския Сиваспор.

Както е известно, именно там се подвизава бившият централен нападател на ЦСКА Жорди Кайседо. Отборът се изправя срещу един от най-трудните опоненти в състезанието - италианския гранд Фиорентина, като първата среща завърши при резултат 1:0 за "виолетовите".

Официалният профил на Лигата на конференциите в социалната мрежа Twitter се отличи със специална публикация. "Най-вълнуващият отбор тук" - гласи описанието, а то е придружено и със снимка със състава на турския тим.

На върха на атаката и в този двубой ще стартира именно Жорди Кайседо. Той не успя да се разпише в първата среща, но Сиваспор ще има нужда то него, за да обърне развоя.

Кайседо участва и в първото издание на Лигата на конференциите, което се проведе през миналия сезон. Тогава бе част от ЦСКА, но за първи път сега ще играе във фазата на директните елиминации, след като миналата година отпадна в групите с "армейците".

Можете да следите всички резултати от реваншите на 1/8-финалите в Лигата на конференциите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички