След ЦСКА 1948 - ЦСКА: Кабаков получи наряд за мач на Уест Хям в Лигата на конференциите


След ЦСКА 1948 - ЦСКА: Кабаков получи наряд за мач на Уест Хям в Лигата на конференциите
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3031 0

Най-добрият български съдия Георги Кабаков получи престижен наряд в европейските клубни турнири. Това се случва по-малко от седмица, след като бе арбитър на дербито от кръга на Първа лига между ЦСКА 1948 и ЦСКА (0:1).

Сега Кабаков ще свири в третия по сила европейски клубен турнир - Лигата на конференциите. Ще бъде рефер на осминафинален мач-реванш, който ще се състои в Лондон. Става въпрос за сблъсъка между Уест Хям и АЕК Ларнака.

Реваншът е в четвъртък, 16-и март, от 22:00 часа българско време. Първата среща между двата тима завърши при резултат 2:0 за гостите. Тогава "чуковете" си осигуриха преднината още до края на първото полувреме с две попадения на Михаил Антонио.

Асистенти на Георги Кабаков за двубоя ще бъдат Мартин Маргаритов и Диян Вълков, докато за четвърти съдия е назначен Радослав Гидженов. Швейцарци ще отговарят за ВАР, а съдийски наблюдател е Давид Малком от Нидерландия.

Припомняме, че въпреки постоянните му наряди в Европа - Георги Кабаков НЕ бе избран за най-добър съдия в България за 2022 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички